Home Locuri pescuit Partide ID:4795

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAdrian
loc. Livada, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person putzi
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility2267 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
In acest an nu prea merita, se cere 150.000 pentru pescuitul pe timp de zi si inca 150.000 de lei pentru noapte. In toamna anului 2005 balta a fost recoltata iar acum capturile sunt nesemnificativer, asa ca daca vreti sa va plictisiti poftiti la Adrian. Taxa pe 2006: 300.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]