Home Locuri pescuit Partide ID:4552

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAdrian
loc. Livada, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person horatiu23
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility86 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Este un lac beton, drumul cam 2 km destul de dificil in caz ca vrei sa ajungi cu masina langa locul in care vrei sa pescuiesti sau poti sa parchezi la 300-400 m si mergi pe jos. Se prinde peste frumos, exista capturi mari. Nu prea exista sa nu prinzi cel putin unul sau 2 teni sau crap intr-o partida de pescuit(0. 8-5 kg). Momeala de baza -porumb. Merita mers pe 3 zile. Se poate intra cu barca si pescui noaptea. Fir intins.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]