Home Locuri pescuit Partide ID:12496

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAdrian
loc. Livada, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person eugen_sv
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility385 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/zi; 20lei/noapte

label_outline
Drum de acces
drum acceptabil pana la malul lacului, pe diguri destul de rau, incearca administratorii sa puna pietris dar este sol argilos si nu prea rezolva mare lucru.

label_outline
Momeli folosite:
rama de gunoi a fost singura momeala care a avut rezultate, in rest nici macar o trasatura.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida foarte buna, foarte aglomerat fiind prima zi pe 2009. Dupa spusele paznicilor balta a fost populata cu 5t de crap intre 2 si 5kg si se pare ca asa este pentru ca s-a prins foarte mult crap exact in dimensiunile astea. Paznicii sunt de treaba, in concluzie la Adrian merita sa mergi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 15 kg
-Cantitatea retinuta: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]