Home Locuri pescuit Partide ID:19793

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor6 Martie
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person Mihai80
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility141 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drum accesibil, cand iesi de pe drumul principal catre balta, e cam de macadam, daca ai masina buna, nu recomand sa o duci pe acolo.

label_outline
Momeli folosite:
boilies solubil cu aroma de octupus si miere, patratica de mamaliga, porumb cu aroma de usturoi, pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partidei: 06.30am - 05.15pm. Vremea ok, cu putin vand pe toata perioada partidei, uneori cu mici intensificari cateodata. Am pescuit pe balta de 50 ron, cine merge acolo stie unde este, aproape de cruce. La sosire erau vreo 7 masini pe canal, surprinzator din alte judete gen Vrancea, Timis, Arges, Ialomita etc.. Am prins caras frumos la patratica si 2 ciortanei trecuti peste kg, care ulterior, i-am eliberat. Nu mi-a placut ca este mult gunoi in locurile de pescuit, desi la intrare ti se ofera o punga mare de 15l de gunoi, nu vad de ce nu respectam si noi mediul in care venim cel putin sa ne relaxam cateva ore, nu zic mai mult.
Fir intins.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 2 kg
-Alte specii: 3 kg

-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]