Home Locuri pescuit Partide ID:16500

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor6 Martie
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person dan_acs
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility45 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50ron/60ron(weekend) / 24h

label_outline
Drum de acces
Incredibil, drumul pana in sat este asfaltat. Ultima data am fost in 2008 pe balta, si era ca la bombardament. In rest, din sat pana pe malul baltii, e la fel, cu pietris din ce in ce mai rar.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la Porumb, Rama, Viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
- am pescuit 48 de ore;
- vremea a fost ploioasa;
- balta nu era prea populata cu pescari Joi, Vineri in schimb a inceput lumea sa vina la pescuit.
Se pare ca proprietarii acestei amenajari nu mai sunt interesati de clientii care le calca pragul.
Daca in 2008 (dupa 3 zile de pescuit) am plecat destul de dezamagit, anul acesta mi-am spus ca nu mai vin pe aceasta balta. Lasand la o parte ca nu am prins mare lucru, am luat balta la picior si am stat de vorba cu pescarii de acolo. Nimeni nu mai prinde mare lucru, nici macar pe balta de 100 RON. In 2 zile nu am vazut la nimeni o captura remarcabila. Nu mai sunt decat 1-2 locuri bune de pescuit. Personal, nu mai vin pe aceasta balta pana cand nu aud din nou lucruri bune. Multumesc.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]