Home Locuri pescuit Partide ID:16500

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor6 Martie
loc. Tulcea, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person dan_acs
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility53 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50ron/60ron(weekend) / 24h

label_outline
Drum de acces
Incredibil, drumul pana in sat este asfaltat. Ultima data am fost in 2008 pe balta, si era ca la bombardament. In rest, din sat pana pe malul baltii, e la fel, cu pietris din ce in ce mai rar.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la Porumb, Rama, Viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
- am pescuit 48 de ore;
- vremea a fost ploioasa;
- balta nu era prea populata cu pescari Joi, Vineri in schimb a inceput lumea sa vina la pescuit.
Se pare ca proprietarii acestei amenajari nu mai sunt interesati de clientii care le calca pragul.
Daca in 2008 (dupa 3 zile de pescuit) am plecat destul de dezamagit, anul acesta mi-am spus ca nu mai vin pe aceasta balta. Lasand la o parte ca nu am prins mare lucru, am luat balta la picior si am stat de vorba cu pescarii de acolo. Nimeni nu mai prinde mare lucru, nici macar pe balta de 100 RON. In 2 zile nu am vazut la nimeni o captura remarcabila. Nu mai sunt decat 1-2 locuri bune de pescuit. Personal, nu mai vin pe aceasta balta pana cand nu aud din nou lucruri bune. Multumesc.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]