Home Locuri pescuit Partide ID:27885

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor23 August-Riviera
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti

  • Adaugat de: person Mortuus91
  • scheduleacum 1 ani
  • visibility3407 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 1 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Fara

label_outline
Drum de acces
Foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
Mix crap caras, aroma de larve, pufulete usturoi, viermusi si rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 8 pana la ora 13. Curat, cald si o partida ok. Am venit mai mult pentru relaxare. Am prins 2 carasi cat palma, 2 platici la vreo 400 grame, rosioara si somotei african, evident. Capturile au fost doar la viermusi si rama.
Se vedeau novacii cum se plimbau relaxati, insa n am avut momeala potrivita. Nu a venit nimeni sa ceara taxa. Mai erau vreo 7 pescari pe balta. Se poate da la lanseta in stanga pontoanelor, in rest ramai fara forfac. Revin cu update.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Somn african/pitic: 1 kg
-Alte specii: 1 kg

-Nr. scule folosite: 2 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]