Home Locuri pescuit Partide ID:18027

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



23 August-Riviera
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti

  • Adaugat de: person leroiv
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility22 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/zi-C&R

label_outline
Drum de acces
se coboara cu masina pana in parcarea restaurantului Riviera.

label_outline
Momeli folosite:
lingurite, twistere.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida scurta, de control, de la 8:30-11:00, pe o balta pe care plutea o ceata parca facuta pentru pescuitul la rapitor. Mai erau cateva cuiburi de pescari la crap si cativa cautatori de rapitori.
In rest, lumea la plimbare prin parc, mai mult am raspuns la intrebari gen :
- merge? nu, inoata.
-se prinde? da, mai aveti un sac pe langa ala cu care sunteti imbracat?
:)

E prea in oras baltuta asta, prea de acvariu, parca ti-e frica sa nu dai pe malul celalalt sa agati vreun caine la vanatoare de chestii cu mot prin tufisuri.

Fir intins!


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]