Home Locuri pescuit Partide ID:18027

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor23 August-Riviera
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti

  • Adaugat de: person leroiv
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility58 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/zi-C&R

label_outline
Drum de acces
se coboara cu masina pana in parcarea restaurantului Riviera.

label_outline
Momeli folosite:
lingurite, twistere.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida scurta, de control, de la 8:30-11:00, pe o balta pe care plutea o ceata parca facuta pentru pescuitul la rapitor. Mai erau cateva cuiburi de pescari la crap si cativa cautatori de rapitori.
In rest, lumea la plimbare prin parc, mai mult am raspuns la intrebari gen :
- merge? nu, inoata.
-se prinde? da, mai aveti un sac pe langa ala cu care sunteti imbracat?
:)

E prea in oras baltuta asta, prea de acvariu, parca ti-e frica sa nu dai pe malul celalalt sa agati vreun caine la vanatoare de chestii cu mot prin tufisuri.

Fir intins!


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]