Home Articole Permisele de pescuit recreativ-sportiv pentru anul 2019

Articole si noutati din pescuit!

(Tehnici de pescuit, legislatie, pescuit pe mapamond)


  • favorite_border
Permisele de pescuit recreativ-sportiv pentru anul 2019
  • scheduleacum 3 ani
  • thumb_up 0 likes
Rubrica: Info

Pescuit
Permisele de pescuit recreativ ANPA

Potrivit deciziei ANPA nr. 454/18.12.2018, pana la emiterea de catre ANPA a noilor permise de pescuit recreativ pentru anul 2019, pescuitul recreativ in habitatele naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, se va desfasura pe baza permiselor de pescuit recreativ, emise de ANPA in anul 2018, astfel:

"Pentru Dunare si bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari in scop recreativ, pescuitul se va desfasura pe baza permisului de pescuit de culoare albastra, emis si eliberat de ANPA in anul 2018...".

"Pentru habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi, pescuitul recreativ se va desfasura pe baza permisului de culoare alba, emis de ANPA si eliberat de ascociatiile de pescari recreativi in anul 2018... , insotit de carnetul de membru al asociatiei care a eliberat permisul, vizat pentru anul 2019".

Sursa: www.anpa.ro (vezi Link)


Permisul de pescuit recreativ/sportiv pentru Rezervatia Biosferei Delta Dunarii
Permisul valabil pentru anul 2019 se elibereaza online pe site-ul www.ddbra.ro (vezi Link).

Eliberarea PG-ului pentru anul 2019
Solicitarea eliberarii avizului pentru desfasurarea activitatii de pescuit recreativ-sportiv in apele de frontiera pentru anul 2019 poate fi facuta prin completarea formularului disponibil pe site-ul Politiei de frontiera, www.politiadefrontiera.ro (vezi Link).

Nota: informatiile prezentate mai sus au caracter pur informativ si sunt publicate sub rezerva ca pot contine erori, date incomplete sau expirate. Pentru conformitate, va rugam sa consultati site-urile oficiale ale autoritatilor competente.
zoom_in
Pescuit

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]