Home Articole Amestecurile de nadire pentru feeder
Amestecurile de nadire pentru feeder
Rubrica: Nade si momeli
In acest articol va prezentam un produs special folosit la pescuitul la feeder. Este vorba despre Amestecul de Feeder, un produs de succes testat in competitii si apreciat de pescari. Pentru a obtine rezultate optime cu acest produs, este important sa cunoastem modul corect de preparare.
Amestecul de Feeder contine o multitudine de pelete si seminte atent select.ionate si macinate. Datorita acestui proces, uleiurile nutritive raman intacte si se inglobeaza in mixul final. Cu o granulatie fina, Amestecul de Feeder se caracterizeaza printr-o mecanica foarte buna la contactul cu apa, prin proprietatile colante si prin aromele naturale oferite de ingredientele macinate. Amestecul poate fi folosit in orice anotimp. Pentru un plus de atractivitate, recomandam folosirea aditivilor lichizi special conceputi pentru gama de Feeder. Mod de preparare: se umecteaza in doua etape. O prima umectare presupune adaugarea la 1kg de nada a 300 ml de parte lichida ( apa sau apa-aditiv), urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 150 ml parte lichida ( apa sau apa-aditiv). Fiecare etapa presupune un timp de mixare manuala de 2-3 min sau cu masina timp de 1 min. Inainte de utilizarea propriu-zisa, indiferent daca e vorba despre momitor sau method, nada poate fi sitata, aceasta aerare a nadei ducand la o mecanica extraordinara pe substrat. Pentru mentinerea pestelui pe vadul nadit, este recomandat ca dupa sitare sa se adauge micropeletii pereche ai nadei, care pot fi folositi atat in stare umectata, cat si in stare semiuscata, prin stropirea cu aditivul propriu al gamei Special Krill. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul producatorului: Link |
Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]
Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.
In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro.
[...]