Home Forum Subiecte Pescuit Austria

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


 • favorite_border

re:Pescuit Austria

 • Adaugat de: person Ahhab
 • scheduleacum 6 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe mapamond
Citat din l_geo
Austriecii nu au de ce sa taie vreo craca, ei dau bani si utilaje cui trebuie si primesc in schimb bustenii la pachet. Simplu!

De ce crezi dumneata ca nu au putut sa facă asta in Cehia sau Polonia, ca și aia au păduri?
Sa nu îmi spui ca au profitat de candoarea noastră.

 • favorite_border

re:Pescuit Austria

 • Adaugat de: person ahhab
 • scheduleacum 6 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe mapamond

Nene Liviule,
Nu stiu cat costa permisul in Austria , dar au astia niste lacuri de poti sa bei apa din ele.Jur ca vezi in ele ca printr-un pahar de cristal.
Undeva intre Salzburg si granita cu Germania, este un lac intr-o zona muntoasa, Chiemsee se numeste, ai impresia ca e o pictura impresionista.
Jur ca ramai stana de piatra privindu-i apa limpede in care se oglindesc varfurile Alpilor.
Nu vezi nici macar un bat de chibrit aruncat pe luciul apei sau pe mal.
Hai sa dam o fuga la noi, pe la Paltinu sau Vidraru, sa vedem muntii de gunoaie si tonele de PET-uri lasate in urma de oamenii platiti de Soros sa distruga Romania.
Noi nu, ca noi suntem cei mai cinstiti si mai curajosi dintre traci.
Acu, ce sa zic, dumnata ai dreptate, AGVPS ul nu populeaza dar ia taxa, dar si ai nostri conationali, pana nu scot ultimul baboi din balta nu se lasa.
Cu cat distrugerea mai mare, cu atat parca se bucura romanasul nostru mai abitir.


 • favorite_border

re:Pescuit Austria

 • Adaugat de: person caproshu
 • scheduleacum 6 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe mapamond

Omu a transmis niste informatii si voi,gata,ati dat-o in tango...ca austriecii ne taie padurile,etc...am fost in Austria la niste prieteni in Salzburg prin 2010-2011 si am fost la o partida de pescuit pe o balta..Walersee parca se numea...avea 600 ha...eu am platit 10 € ..ei aveau abonament(100 €/an)in care intra si cazarea unei mici barcute..atenite,nimeni nu avea voie pe balta decat cu motor electric..exceptie facea cel care administra balta si cei de la salvare...a fost o partida de vis de 48 ore..


fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]