Home Forum Subiecte Pescuit 2021

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

Pescuit 2021

  • Adaugat de: person dalearober
  • scheduleacum 5 luni
  • comment0 raspunsuri
  • visibility4307 afisari
  • thumb_up 0 likes
Domeniul: Legislatie

După perioada neagră din primăvara trecută, dar, mai ales, după "credibilitatea" deosebită, întreținută de "competența" autorităților, demonstrată în ultima perioadă, mă gândesc cu îngrijorare la următorul sezon de pescuit, 2021.
Dacă vrem să fim realişti, câtă vreme, fiecare reprezentant al statului - mai ales, de la un anumit nivel, în sus - demonstrează o incoerență greu de egalat, ar trebui să punem răul, înainte, şi, în ceea ce priveşte pescuitul.
Aşadar, ce părere aveți - după ce se aud informații contradictorii, zvonuri şi o avalanşă de aberații, de mai multe luni, în toate domeniile - despre posibilitatea de a ne trezi, din nou, cu o restricție de a pescuitului, la fel cum s-a mai întâmplat, pentru pescuit, dar, şi, pentru alte domenii sau activități desfăşurate în aer liber?
Ce şanse avem să ne "pricopsim" cu o nouă carantină, sau stare de urgență?
De fapt, ce şanse mai avem, să mai putem pescui, în 2021, mai ales, după ce vor trece alegerile, după ce-şi vor vedea politicienii - mai ales, puterea actuală - sacii-n căruță?
Putem să ne mai facem planuri, să plătim, în avans, diferite taxe, fie, la stat, la asociații, sau, la administrațiile unor lacuri private, sau, ar fi mai bine să aşteptăm luna ianuarie 2021, dacă nu, mai mult de atât?


fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]