Home Forum Subiecte Mai stiti ceva de Sarulesti?

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person Rechinache
 • scheduleacum 5 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti
Citat din drag
Nea Vasile, ca intotdeauna esti om de nota 10, faci ce faci matale si mai dai cate ceva din casa si pentru prieteni.

Dar daca tot ai facut gestul nobil, posteaza si matale un comentariu complet in rubrica Unde am pescuit ca sa ramana pentru posteritate, ca pe forum in cateva zile postarea risca sa iasa din prim plan si ramane data uitarii.

Sanatate si fir intins!

Pentru posteritate ramin discutiile intre noi,pe baza partidei.Discutii libere.Este bine si să postezi partida la"Unde am pescuit" dar acolo nu se pot posta comentariile cititorilor.Io asta vreau,accesind ca subiect o balta,pescarii sa posteze experiente pe acea baltă,laolaltă cu impresii,pro sau contra,zilnic,saptăminal,lunar,anual sau multianual,in asa fel incit cu o simpla accesare sa ai totul despre o balta.Asa,se va putea intelege daca administratia s-a preocupat de dezvoltarea,modernizarea,atitudinea pe termen lung a afacerii sale şi daca tu ca pescar citind toate astea te mai duci sau nu pe balta lui.
Mai ar fi si aspectul ca asa s-ar mai dezvolta si pofta de discutii a celor ce azi tac cu obstinație dar vizitează in draci (acum sunt150) si site-ul ar deveni ceea ce ar trebui sa fie si pentru ce a fost creeat.
Concentrind informatia avem de ciştigat toți.....

 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person Rechinache
 • scheduleacum 5 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti
Citat din alex10x
Banuiesc ca ai aruncat crap sau cega ce ai prins , doar nu caras sau platica care in taxa erau nelimitat , pna la urma la asa ceva este taxa .

Da am aruncat tot ce-a fost mai mic,carasi sau platicute vai mama lor de nemincati,cam jumate din captură.....Si sturionul bineinteles care mi-a luat pielea de pe miini in incercarea mea de poză...Şmirghel nu alta şi nu-i nicio placere d-aia si poza a iesit ca dracu si sunt probleme etice cu postarea ei,aproape ca se vad toti mortii si sfintii ei de cegă cu zbaterile ei cu tot....Pe balta s-a şi auzit că io n-am secrete.....
Am pastrat 15 kile de carasi si platici mari si foarte mari.Crapi am vazut la altii.Io m-am multumit doar cu culoarea galbena de pe burta cind m-au salutat din mers cu tot cu montura....Dar tot a meritat.Feeder totuşi !!!


 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person petru
 • scheduleacum 5 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti

D-le Serban
Dupa logica mea, pe Sarulesti, Raduță ar vrea sa scape de carasi si platici.
Daca dvs. ati aruncat in apa ”… tot ce-a fost mai mic, carasi sau platicute …” nu prea l-ati ajutat )=

 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person IahimV
 • scheduleacum 4 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti

Domnul Burian, problema e ca Raduta vrea sa scape de pestele mic, dar noi nu :) Ca nu ne permitem sa platim un pescuit la supercrapi.

 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person Rechinache
 • scheduleacum 4 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti
Citat din petru
D-le Serban
Dupa logica mea, pe Sarulesti, Raduță ar vrea sa scape de carasi si platici.
Daca dvs. ati aruncat in apa ”… tot ce-a fost mai mic, carasi sau platicute …” nu prea l-ati ajutat )=

Da, nu l-am ajutat deloc, mai ales ca am aruncat tot ce-a fost cam cit palma.Plevuşca am aruncat-o din prima,n-am mai murdărit juvelnicul şi cu ea.15 kile oprite pentru mine si neam,pentru maț,de peşte adevărat...
O rectificare absolut necesara:
Neavind experienta de niciun fel cu sturionii,şi impins de curiozitate,am consultat pe tata- net şi a ramas fara dubii ştiintifice,ca cega mea initială este de fapt o venerabilă....păstrugă !!!Am zis!
O să pun şi poza că nu se poate altfel, dar este de munca cu foto-shopatul şi mai dureaza ca nu ma prea pricep ŞI la asta...Nu sunt chiar Dumnezeu cum zice adar....Totuşi....

 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person dalearober
 • scheduleacum 3 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti

Alte informații despre Sărulești-Lacul lui Răduță(Răduță Lake), nu mai "transpiră" nimeni?

Pescuit la crap

Abonament anual – 700 de euro. Valabil 12 luni calendaristice de la data emiterii.
Pachet de o saptamana (7 zile, de sambata pana sambata) – 200 de euro
Pachet de weekend (de joi pana duminica) – 150 de euro
Pachet de weekend (de vineri pana duminica) – 125 de euro

Atat abonamentele, cat si pachetele de o saptamana sau de weekend permit pescuitul cu patru lansete. Titularul abonamentului sau al pachetului poate fi insotit de un partener cu drepturi depline. Este posibila inchirierea de barci, corturi si paturi in limita disponibilitatii.

Inchiriere barca – 10 lei pe 24 de ore
Inchiriere cort – 20 lei pe 24 de ore
Inchiriere pat – 10 lei pe 24 de ore

Regulament

1. Pescuitul la crap se desfasoara in sistem Catch & Release. Se poate pescui atat ziua, cat si noaptea. La finalul partidei, standul de pescuit trebuie eliberat pana la ora 12.00.
2. Fiecare pescar poate folosi un numar de maxim patru lansete pe stand. Fac exceptie doar lansetele de marcaj si de nadire, care se pot folosi in acelasi timp cu lansetele de pescuit.
3. Ca linie principala, se poate folosi doar monofilament de minim 0,35mm. Nu sunt admise monofilamente mai subtiri de 0,35mm. Este interzis pescuitul cu fir textil ca linie principala. Inaintasul poate fi orice fir textil care poate avea de doua ori lungimea lansetei!
4. Este permis pescuitul plantat cu ajutorul barcilor sau navomodelelor. Se pot folosi motoare electrice. Nu este permisa folosirea motoarelor termice.
5. Pescuitul este permis numai cu monturi cu fir de par, cu un singur carlig. Toate monturile folosite trebuie sa poata elibera plumbul in cazul in care linia principala se rupe.
6. Este permisa folosirea leadcore-ului, a tubului antitangle sau a inaintasilor speciali din material plastic deasupra plumbului. Lungimea maxima admisa pentru oricare dintre aceste segmente este de 2m.
5. Ca material de forfac, sunt admise doar materialele specializate cu rezistenta de minim 20lb. Nu sunt admise fire textile subtiri, abrazive, care pot taia gura pestelui.
6. Nadele permise sunt: boiliesurile fierte si solubile, peletele, pasturile si semintele preparate. Nu este admisa folosirea semintelor uscate. Nu sunt admise momeli vii.
7. Tinerea crapilor la sac se poate face numai in situatii exceptionale si cu acordul administratiei. Toate capturile vor fi eliberate in cel mai scurt timp, atat ziua, cat si noaptea. Tinerea unui peste la sac fara stirea sau acordul administratiei se considera tentativa de furt si atrage suspendarea dreptului de a pescui la Sarulesti.
8. Este obligatorie folosirea saltelelor de tip cada. Pestii vor fi fotografiati deasupra saltelei de receptie si cat mai aproape de ea. Sedintele de fotografiere a unei capturi trebuie sa se desfasoare intr-un timp cat mai scurt, mai ales in sezonul cald.
9. Pescarii sunt obligati sa anunte administratia in cazul oricarei capturi de 15kg sau mai mari. Administratia poate fotografia orice captura si poate folosi fotografiile in scop publicitar.
10. Este permis accesul cu masina pana la locul de pescuit pentru a descarca echipamentele necesare. Pe durata partidei de pescuit, toate masinile vor fi tinute permanent in parcare. La terminarea partidei, masinile pot fi aduse pe standul de pescuit pentru incarcarea bagajelor, dar numai dupa instiintarea administratorului.
11. Administratorii lacului au dreptul de a controla bagajele pescarilor in orice moment al partidei, daca e necesar. Refuzul de a permite controlul bagajelor si al masinii se considera tentativa de furt si atrage suspendarea dreptului de a pescui la Sarulesti.
12. Este permis accesul vizitatorilor pe timpul zilei si cu obligatia de a lasa masina la parcare. Pescarii isi asuma intreaga responsabilitate pentru vizitatorii lor. Vizitatorii nu pot ramane pe lac pe timpul noptii.
13. Intrarea sau iesirea de pe malul lacului (cu sau fara masina) pe timpul noptii fara acordul administratiei se considera tentativa de furt si atrage suspendarea dreptului de a pescui la Sarulesti.
14. Standurile de pescuit trebuie pastrate curate pe toata durata partidei si trebuie sa ramana curate la sfarsitul ei. Este strict interzisa aruncarea oricarui tip de gunoi in lac sau pe maluri.

Contact: 0728 384 417 | nico@radutalake.ro

http://www.radutalake.ro/pescuit-la-crap.html

 • favorite_border

re:Mai stiti ceva de Sarulesti?

 • Adaugat de: person Max23B0
 • scheduleacum 2 ani
 • thumb_up 0 likes
Domeniul: Bursa de stiri despre balti
Citat din IahimV
Am avut o vara cu partide rare si rezultate foarte slabe. In aceste conditii as incerca o iesire la Sarulesti, in speranta unei zile cu activitate mai intensa. Are cineva informatii proaspete despre aceasta locatie? Multumesc.

nu cred că acum este o idee bună să mergeți acolo la Sarulesti, deoarece acum în întreaga Europă pandemia


fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]