Home Forum Subiecte Bucurati-va prieteni, pescari!

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

re:Bucurati-va prieteni, pescari!

  • Adaugat de: person Vlad_TL
  • scheduleacum 2 zile
  • thumb_up 0 likes
Domeniul: Pescuit pe Dunare si in Delta Dunarii

Dane s-a prins stiuca in foarte putine cazuri anul acesta si in cantitati mici,
lucru confirmat si la concursul de spinning de la Crisan unde toate cele 100+ echipe s-au chinuit sa prinda o stiuca punctabila pe o raza de 10 km in jurul localitatii.

Au mai fost ani cand nu s-a prins stiuca si apoi a aparut ca din pamant la fel cum s-a umplut Dunarea de ciortanica in aceasta vara.
Anul a fost atipic din mai multe aspecte (climaterice) si probabil a avut efecte in comportamentul unor specii, pe care nu le intelegem in totalitate.


fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]