Home Forum Subiecte Regulament de utilizare a forumului

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

Regulament de utilizare a forumului

  • Adaugat de: person pescuitul
  • scheduleacum 17 ani
  • comment0 raspunsuri
  • visibility55657 afisari
  • thumb_up 0 likes
Domeniul: .Regulament forum

Orice vizitator al site-ului Pescuitul.ro isi poate deschide un singur cont pe site, prin intermediul caruia poate posta mesaje pe forum precum si in alte rubrici interactive.

Site-ul este intr-o continua dezvoltare, orice propuneri/critici venite din partea utilizatorilor fiind binevenite. In caz de probleme sau nemultumiri, moderatorii forumului si admin-ul site-ului va stau oricand la dispozitie prin intermediul serviciului de mesagerie privata (user: admin) sau prin email. Orice mesaj, indiferent de natura sa, transmis webmaster-ului sau moderatorilor direct pe forum, este considerat off topic si va fi tratat ca SPAM.

Moderatorii forumului sunt persoane cu o buna reputatie pe forum si care activeaza ca moderatori pe o perioada determinata, prin voluntariat. Moderatorii nu sunt mandatati sa reprezinte site-ul si nu pot angaja site-ul in niciun fel de raport cu tertii. Toate opiniile moderatorilor sunt opinii strict personale. Orice nemultumire fata de activitatea unui moderator o puteti raportata administratiei site-ului prin email sau mesageria privata (user admin).

Mesajele postate pe forum vor fi incadrate obligatoriu in sectiunea cea mai potrivita ca interes. Nu abuzati de scrierea cu majuscule, acesta putand fi motiv de stergere a mesajului. Incercati sa nu deschideti un subiect nou daca pe forum exista deja un subiect identic, deschis de alti utilizatori. Puteti verifica acest lucru prin functia de cautare pe forum. Subiectele duplicat vor fi sterse.

Pentru accelerarea incarcarii paginilor, aplicatia forumului utilizeaza un mecanism de gestionare a cache-ului la nivel de server. Intervalul standard de reactualizare a paginilor din cache este de 60 secunde. Din acest motiv, toate informatiile de natura statistica, postarile noi sau modificarile aduse acestora vor fi actualizate pe paginile forumului la intervale de 60 de secunde.

Postarile publicate pe forum nu vor contine date personale.

Utilizatorii sunt de acord ca prin postarea unor informatii sau materiale pe acest site vor respecta intru totul termenii si conditiile de utilizare a site-ului Link.

In caz de controverse, combateti ideea nu persoana. Fiecare om are dreptul la propria-i opinie; cand un om greseste ajutati-l sa se indrepte, nu-l injositi. Site-ul Pescuitul.ro considera ca orice om trebuie sa se bucure de dreptul la demnitate. Cine insulta sau acuza pe nedrept un partener de dialog face un abuz grav si poate fi exclus din comunitatea pescuitul.ro fara ca moderatorul sa fie obligat sa-i dea vreo explicatie.

Nu sunt permise observatiile facute altor utilizatori pentru eventuale greseli gramaticale.
Manifestarile cu caracter rasist, xenofob, antisemit, de instigare la violenta, precum si orice alte forme de discriminare, nu sunt acceptate si pot conduce la excluderea persoanei in culpa din comunitatea pescuitul.ro fara nici o avertizare prealabila.

Orice reclama facuta pe site si pe forum, indiferent de natura informatiei continute, necesita aprobarea admin-ului, exceptie facand anunturile cu caracter umanitar. Site-ul nu este obligat sa ofere publicitate gratuita pe forum sub pretextul informarii vizitatorilor.
Mediatizarea prin intermediul forumului a concursurilor si altor actiuni organizate de orice persoane, organizatii sau asociatii este GRATUITA dar nu poate fi facuta decat cu aprobarea noastra prealabila. Baltile partenere, care beneficiaza de reclama platita pe site, beneficiaza de dreptul de a-si promova gratuit pe forum concursurile, regulamentul de pescuit si alte actiuni specifice cum sunt, de exemplu, cele de repopulare. Pescuitul.ro nu are calitate de organizator si nu raspunde pentru modul de organizare si desfasurare a concursurilor anuntate pe forum. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati administratia site-ului.

Informatiile noi despre balti, publicarea noilor regulamente si taxe de pescuit se va face in sectiunea balti si taxe (Proiectul baltile noastre) prin functia de actualizare aferenta fiecarei balti inregistrate.

Postarile care urmaresc ruperea echilibrului firesc al discutiilor pe forum vor fi eliminate, cu posibilitatea inchiderii contului de utilizator al userilor implicati.

Anunturile comerciale si de mica publicitate postate pe forum sunt considerate SPAM, exceptie facand anunturile de donatie. Aceste anunturi pot fi publicate in rubrica dedicata anunturilor de mica publicitate pusa la dispozitie pe acest site.

Site-ul este perfectibil, suntem constienti de asta si facem eforturi pentru imbunatatirea acestuia. Criticile constructive sunt binevenite insa orice actiuni sau postari pe forum, sau in alte rubrici din site, menite sa afecteze imaginea site-ului, vor fi prompt santionate.

Administratia site-ului isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document ori de cate ori este nevoie.

Fir intins !

Redactia Pescuitul.ro


fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]