Home Locuri pescuit Partide ID:1673

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Facau
loc. Facau, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person crystianoo
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility519 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Vreau sa incep primul meu comentariu pe 2005 despre aceasta balta numita Facau. Vreau sa va spun dragi mei compatrioti ca citind comentarile dumneavoastra ma apucat asa o stare de rautate. Eu am colindat balta asta de 2 ani mai precis din 2002 primavara si vreau sa va spun ca anul trecut am avut si capturile visate dupa 1 an in care am verificat toata balta, ce sa va spun daca ma credeti, anul trecut nu a fost data sa merg la Facau si sa nu prind 4-5 bucati de Novaci cel mai mic la 7 kile. Anul acesta iar am sa imi fac abonament pt. ca pt. mine balta asta a dat roade. Vreau sa va mai spun ca in balta este peste foarte mult dar nu ati gasit dumneavoastra locurile bune (incercati de la inceputul balti maxim 100 m spre coada, alea sunt cele mai bune locuri). Cu stima si respect va dorect un an 2005 cu fire zbuciumate la toti. Taxa pe 2004: 8.000.000 lei/an.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]