Home Locuri pescuit Partide ID:19266

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMilotina Magic Lakes
loc. Silistea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person Adistul
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility15 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 ron/24 ore

label_outline
Drum de acces
Bun pana la balta... fara probleme de iesit/intrat chiar daca ploua. S-a pus pietris/criblura/asfalt.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb uscat, conserva, unguresc, bonduelle, rame, viermi, boilessuri de la sensor, diverse dipuri si atractanti (multe).


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit vreme de 24 de ore de vineri dupamasa pana sambata dupamiaza. A plouat 15 minute vineri pe la 22.00 dupa care vremea afost excelenta: partial insorit. Am pescuit pe ultimele 4 pontoane... cate 2 pescari pe fiecare. Balta a fost destul de libera pentru sfarsitul de saptamana, maxim inca 5-6 pescari in afara de noi. In total toti 8 pescarii am prins 1 crap de 4kg si 3 ciortani de cate1,5kg (eu am prins doar 3 platici si 2 carasi, cantitatile din aceste specii fiind la liber fata de cele 6kg de crap intre 1-4kg permise pentru retinere). Mentionez ca am pescuit la plantat cu navomodelul si ca exemplarul de 4kg s-a prins la aruncat la 30m de malul unde pescuiam. O balta ingrijita si curata... dar nota 9 administratiei pentru conditii: nota 10 daca pun apa la/langa WC pentru spalat pe maini si umbrare la locurile de pescuit. Peste relativ putin raportat la suprafata baltii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Caras: 2 kg
-Alte specii: 3 kg

-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 32 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]