Home Locuri pescuit Partide ID:18727

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMilotina Magic Lakes
loc. Silistea, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person liviu-doru
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility369 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 / 12 ore + 10 ron

label_outline
Drum de acces
bun.

label_outline
Momeli folosite:
porumb conserva, viermusi, am incercat si o gama larga de boiliesuri, pop-up ...


label_outline
Comentariu despre partida
Magic 1, 12 ore, peste pe saturate, vreme schimbatoare cu final de 25 grade, am asezat tabara catre padure -liziera, relativ neaglomerata tinind cont ca balta e la debut. A fost ziua - adjunctului, care a pus pe saltea 2 salonte de 3.5 kg respectiv 1.5 kg, este si peste1.5kg, plus caras intre 0.700 si 0.300 kg, este si la 1.5 kg, au prins cei din dreapta mea. Subsemnatul, am tintit peste mare, nu am avut succes, insa trecind si eu pe porumb am scos un rau de 2-3 kg, crap comun sui, eliberat. Balta cu potential, cu peste mare, insa recomand partide de 24 ore si nadire bogata, pestele este salbatic, peisajul combinat, coline, padure, iarba, este cratenie, wc, liniste, personal ok. Revin !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]