Home Locuri pescuit Partide ID:25740

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLupsanu 3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person efreet
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility69 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drum bun.

label_outline
Momeli folosite:
Krill, micropelete, porumb, paste, viermi, rame, pufuleti.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit duminica 19.10.2014 impreuna cu inca 2 prieteni pe Lupsanu 3. Dotati cu cate un feeder fiecare, iar un prieten a folosit si o varga de 6m pentru caras. Am pregatit o nada Krill imbogatita cu grau fiert, porumb fiert si micropelete, Krill, Super Carp, Halibut si Green Betain. Paznicul ne-a anuntat ca pestele mananca doar in mal asa ca am facut paturi de nada in malul nostru + malul opus. Rezultate la crap 0 trasaturi. Am citit topicul de prezentare al baltii si venisem special pentru ciortanii pe care i-am vazut in pozele cu popularea. Alti pescari erau pe balta cu cortul de 24 de ore si nu au avut nici macar o trasatura la crap, nu a prins nimeni de pe balta altceva in afara de caras mai mic decat palma, i-am intrebat pe toti. Paznicul incerca sa ne minta ca baietii cu cortul au prins 3 ciortani, dar evident ca i-am intrebat ulterior si nu au avut nicio trasatura macar.
Pentru a salva partida de la ora 13:30 pana pe la 16:00 am trecut la pescuitul carasului si am adunat toti 3 (3 feedere + 1 varga) cantitatea de 9kg carasel mai mic ca palma.
In concluzie nu recomand balta decat celor ce vor sa se distreze la caras. Stiu ca nu e bine sa tragi concluzii dupa o singura partida pe o balta, dar noi nu avem motive sa ne mai intoarcem aici.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 9 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]