Home Locuri pescuit Partide ID:25132

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLupsanu 3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person Ghost007
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility447 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei /12 ore; 100lei/24ore

label_outline
Drum de acces
conditii bune de acces la balta, pe ploaie sau pe soare, drumul din jurul baltii bun pe timp uscat, pe timp ploios .... cum ti-o fi norocul.

label_outline
Momeli folosite:
ca si momeli am folosit boabe de porumb uscate si de silicon dipuite in palinca.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta in data de 28.06.2014 in jurul orelor 09:00 am avut loc sa ma instalez chiar si la umbrar, in prima portiune de 300 M de la intrarea pe balta. Am aruncat prima lanseta la ora 10:00 iar la ora 10:10 am avut prima trasatura la boabe de silicon rosii cu tchnopufi in cap puse pe fir de par, si am reusit sa scot o salonta frumoasa de 1,765KG. A doua trasatura in mod incredibil a avut loc la ora 10:25 la 15 minute dupa prima trasatura, de data aceasta la 1 boaba de porumb uscat cu pop-up cu aroma prunela, reusind sa scot din apa un crap comun de 2,145KG. Pana seara nu am mai avut nici o trasatura. Va recomand sa pescuiti la circa 60-70 de metri de mal. Somoteii africani avand o greutate medie de 1,5kg se pescuiesc dimineata la mal cu rama neagra MARE, MARE sau seara la circa 10-15 metri de malul de pe care pescuiti. Paznicii sunt niste oameni respectuosi si care stiu sa isi faca meseria cu profesionalism. Va urez FIR INTINS !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]