Home Locuri pescuit Partide ID:27957

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPavelescu
loc. Valea Argovei, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person noob
  • scheduleacum 1 luni
  • visibility6413 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 1 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Se ajunge folosind ruta Bucuresti- Lehliu- Valea Argovei, dupa Lehliu la 5-6km pe dreapta se vad pe stanga baltile Pavelescu, eu am dat in a doua. Drum pietruit+ pamant destul de ok pe orice vreme.

label_outline
Momeli folosite:
ttx mai multe tipuri amestecate si viermi pe ac.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a avut loc pe data de 11.03 intre 9 si 17, am pescuit in balta a doua langa digul dintre balta a 2-a si a 3-a, la 1-2m de mal cu 2 feedere la cosulet. A tras cel mai bine dupa 12 cand s-a mai si domolit vantul, am prins 7 cortani intre 1.5 si 3 kg (din pacate poze doar la 6). Balta era libera, doar 2 pescari pe balta care mi-au spus cand au plecat ca au prins si ei. E a doua oara pe aceasta balta, si prima data am prins asemanator (cu o sapt in urma). Foarte atipica balta pentru perioada asta, in afara de crap nu am vazut alt peste. Administratia si paza de nota 10, nimic de reprosat. Am pescuit la feeder, la cosulet si ac mic de 16.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 14 kg
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Conform comunicatului ANPA din 02 Aprile 2019, ANPA va incepe in curand emiterea noilor permise de pescuit recreativ pentru anul 2019, data exacta urmand a fi comunicata pe site-ul oficial www.anpa.ro. Permisul de pescuit recreativ este gratuit. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]