Home Intrebari Intrebari si noutati despre balti si turism piscicol

Intrebari si raspunsuri

despre locurile de pescuit, turism si agrement


  • favorite_border

Intrebari si noutati despre balti si turism piscicol

  • Autor:
  • scheduleacum 9 luni
  • comment0 raspunsuri
  • visibility211 afisari

Incepand cu data de 7 iunie 2018, Pescuitul.ro lanseaza in premiera o rubrica speciala dedicata intrebarilor pescarilor pe teme legate de locurile de pescuit, turism si agrement. Daca doriti sa aflati informatii despre regulamentele si taxele de pescuit pe anumite balti, sau daca doriti sa primiti recomandari pentru pescuitul la Dunare sau in Delta, intrebarile dvs. isi vor putea gasi ecoul aici.

O sectiune dedicata turismului piscicol va va ajuta sa primiti recomandari de la pescari, daca doriti sa petreceti cu familia cateva zile intr-un loc unde sa si puteti pescui (balti cu cazare, pensiuni, servicii hoteliere).

De asemenea, vor fi postate si noutati din domeniile amintite, de exemplu stiri despre inchiderea unor balti, modificari de taxe etc.. Orice alte informatii care pot intra in categoria reclamelor, postate cu acceptul nostru, vor purta sigla sponsorizat.

Aceasta rubrica nu este un forum, vor fi de evitat postarile care contin apreri pe langa subiect.

Si pentru ca incepand de azi am iesit din prohibitie, permiteti-ne sa va uram traditionalul

Fir intins!


fiber_newStiri

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]

fiber_newInfo

Potrivit deciziei ANPA nr. 454/18.12.2018, pana la emiterea de catre ANPA a noilor permise de pescuit recreativ pentru anul 2019, pescuitul recreativ in habitatele naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, se va desfasura pe baza permiselor de pescuit recreativ, emise de ANPA in anul 2018... [...]