Home Forum Diverse Fishing Contest Helper

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

Fishing Contest Helper

  • Adaugat de: person Mimostel
  • scheduleacum 12 luni
  • comment0 raspunsuri
  • visibility107 afisari
  • thumb_up 0 likes
Domeniul: Diverse

Buna ziua tuturor iubitorilor de pescuit sportiv.
Imi permit cu aceasta ocazie sa va prezint o mica aplicatie pe care am dezvoltat-o pentru Android, si care poate veni in sprijinul organizatorilor si participantilor la concursurile de pescuit.

Fishing Contest Helper

Aplicatia poate fi descarcata de pe GooglePlay, sectiunea aplicatii, la adresa:
Link


La fiecare accesare a aplicatiei, poti alege ca aceasta sa ruleze in una din cele patru limbi implementate: romana, engleza, franceza sau germana. Poti alege sa utilizezi aplicatia doar ca vizitator, caz in care nu este nevoie sa-ti creezi cont. In acest caz ai doar acces la vizitare concursuri organizate. Crearea unui cont este necesara in cazul in care doresti sa organizezi propriul concurs.


Meniul principal ofera acces atat la cele doua sectiuni (vizitare concurs si organizare/gestionare concurs propriu) cat si la informatii despre aplicatie, prin intermediul barei laterale. Sectiunea de organizare/gestionare concurs propriu este accesibila doar utilizatorilor inregistrati.


Ca utilizator inregistrat iti poti organiza propriul concurs. Ai libertatea de a alege dintr-o multitudine de optiuni privind dimensiunea concursului si criteriile de departajare. Tot acum se seteaza si parola de acces a concursului organizat, pe care o vei distribui vizitatorilor, pentru ca acestia sa aiba acces la rezultate, pe masura ce tu vei inregistra capturile concursului. Dupa validare, sectiunea de organizare devine de gestionare a concursului organizat. Pentru gestionarea optima a spatiului pe server, un concurs ramana activ timp de 90 de zile dupa generare (daca nu este sters intre timp de organizator).


Ca organizator, sectiunea gestionare concurs propriu permite inregistrarea capturilor din concurs. Pentru stergerea unei capturi inregistrate eronat, se select..eaza din lista respectiva captura. Orice modificare (editare nume participant, adaugare captura, stergere captura) se salveaza local prin apelarea butonului SALVARE. Pentru salvarea datelor pe server (moment in care vizitatorii au acces la informatiile modificate) se apeleaza butonul VALIDARE. Tot din aceasta sectiune se poate sterge concursul propriu, pentru ca sa poti organiza alt concurs.


Ca vizitator, ai acces la lista concursurilor organizate si salvate pe server. Un anumit concurs poate fi cautat dupa nume, sau lista poate fi reimprospatata prin apelarea butonului aferent. Selectarea unui concurs din lista te duce la ecranul de accesare al acestuia. Pentru inceput, am definit un concurs DEMO, cu parola 123456, pentru ca orice vizitator fara cont, care acceseaza aplicatia, sa-si faca o idee despre aplicatie.


Pentru a accesa un concurs si a vizualiza in timp real capturile si clasamentul, pe masura ce organizatorul opereaza modificarile, ai nevoie de parola concursului, pe care ti-o va furniza organizatorul.


Vizitatorul are acces la doua ecrane: capturi si clasament, apelabile prin intermediul barei laterale. Ecranul capturi ofera in timp real informatii privind capturile tuturor participantilor, pe masura ce acestea sunt introduse de catre organizator. In functie de criteriile stabilite pentru concurs, ofera informatii pentru fiecare concurent si privind, de exemplu, atingerea pragului de calitate si cantitatea totala.


Ecranul clasament ofera informatii, in functie de criteriile de departajare stabilite de catre organizator, privind clasamentul concursului pe fiecare sector, pe total concurs, dar si un clasament privind cea mai mare captura pe sector sau pe concurs.


Voi lua in considerare sfaturile utilizatorilor si voi implementa noi functionalitati pe masura ce noi idei imi sunt comunicate prin intermediul review-urilor din GooglePlay.


fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]