Home Locuri pescuit Partide ID:7064

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ciurila
loc. Ciurila, jud. Cluj

  • Adaugat de: person blue777
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility20 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am revenit pe lac simbata 02.09.2006, dupa partida din data de 12.08.2006 (vezi ce am scris), cea in care s-a marit taxa de la 50 la 100. Acum s-a redus la 60. Si-au dat seama ca era exagerata. Dar au cam redus si apa din lac cu vreo 1-2 m. Vremea a fost innorata si chiar au fost stropi de ploaie. Rezultatul: eu 2 carasi 400-500g, prinsi la boaba de porumb dulce din comert, prinsi la fund. Colegul a prins 4, dar cam la 300-400g, 2 la pluta 2 la fund. Desi am incercat si cu 2 feluri de porumb cu arome, nici macar nu a piscalit. Si nici vecinii de linga noi nu au prins mai nimica. Concluzia, dupa 2 partide de pescuit, cam la 3 saptamini distante, 2 persoane, pe lac de la 5 dim. pina seara, cu 7 monturi, porumb, mamaliga: NICI UN CRAP. Poate a fost doar ghinion, ca spun unii ca au prins. Oricum la sfirsit de sezon dupa ce am fost la Martinesti (1 data-800 g crap), Suatu (2 ori - 0 kg crap, doar caras mic), Taga(1 data - 0 kg crap, doar caras mic) cred ca pe Ciurila, la pretul de 60 RON, cam piperat cei drept, sunt cele mai mari sanse de a prinde crap frumos 1-3 kg. O sa revin la anul. Sper ca domnii administratori sa nu fie hapsani ca si cei de la Zau sau Suatu care au scos cam tot ce era peste serios din lacuri, si sa reuseasca sa gaseasca un echilibru rezonabil intre ceea ce ofera si ceea ce cer. Taxa pe 2006: 60 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]