Home Locuri pescuit Partide ID:4440

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Ganeasa
loc. Ganeasa, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person bmcristian
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility26 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Din pura curiozitate am fost Duminica 02.04.2006 pe aceasta balta cu alti doi prieteni.
A fost un spectacol. In trei ore nu am avut timp sa fumez o tigara. A tras ciortalelul in continuu. A tras la orice, la rima, la viermusti la pufarin. Nu au fost capturi mari, 3-400g. pina la 1Kg., dar distractia a fost la cote foarte mari. Paznicul un tip de treaba, nestresant, patronul si el modest si cu multa bunavointa (poate nu doar aparenta). Cantitatea admisa este de 7Kg. Am revenit pe balta azi 09.04.2006. SURPRIZA!!!! Am venit pe balta la ora 07.00AM, si pina la ora 16.00 nu am reusit sa prind decit un singur exemplar de 350g. Nu am fost singurul in aceasta situatie. Toti au fost foarte dezamagiti ca dupa ce au reusit sa ajunga pe balta (accesul in urma ploii a fost o adevarata aventura) nu au reusit sa prinda nimic. Majoritatea au plecat pe la ora prinzului. Se spune ca "au umblat la apa". Pacat, deoarece procedind in acest fel au reusit sa umbreasca o Duminica foarte multor persoane. Poate a fost doar o intimplare. In rest accesul este tragic in caz de ploaie pina se va repara un podet rupt de inundatii, este curat, un pic cam multa galagie, (nu este vina administratorilor ci lipsa de educatie a unor "pescari" care comunicau la distante apreciabile folosind si cuvinte nu tocmai select.ionate) accesul la apa un pic ingreunat acum cu apa scazuta, sperand sa se imbunatatesca dupa alarma inundatiilor. Voi reveni.
Cu stima. Taxa pe 2006: 50 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]