Home Locuri pescuit Partide ID:23465

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Izvoarele
loc. Izvoarele, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person ovidiuseat
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility85 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum -2499687903 sec.

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/ 24 ore

label_outline
Drum de acces
eu cred ca merge si pe ploaie, mai greu dar merge.

label_outline
Momeli folosite:
am folosit toate momelile, de la porum uscat pana la silicoane.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 18 pana a doua zi la 17, vremea a fost frumoasa, cu soare si din cand in cand putin vant si am pescuit exact langa stavilar, langa Izvoarele cu cimitiru asta din cauza ca nu am avut loc langa baraca, din cauza ca doi pescari care venise impreuna se pusese la distanta de 100 de metrii intre ei si au dat unul spre altul ca sa nu se bage nimeni langa ei, logic. Vreau sa va anununt pe toti cu mare drag ca a fost cea mai tare partida de pescuit a mea, cu trei ciortani la 3 kg bucata, la lansete, la viermusi si alte 6 bucati la undita prinsi tot la viermusi. Frate au bagat 6 tone de peste in balta aia in 3 zile. Cea mai tare balta, bravo patronului de acolo.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 25 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 8 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]