Logo Pescuit pescar fish fishing crap  rapitor
Contul meu Forum Chat Retea
Vizitatori online: 35
24-03-2018
Trimite link-ul unui prieten


Unde am pescuit !

(Comentariile pescarilor)Locatia de pescuit


Data postarii
Saftica 2 localitatea: Saftica - Balotesti, jud: Ilfov 07-06-2013
Profilul baltii: Balta de crap - [ Legenda ]
Daca acest profil nu este complet, Click aici pentru completare profil.

- Data partidei: 08-06-2013
- Taxa: 60RON/12h
- Impresii despre drum/caile de acces:
Acces bun asfaltat prin spate pe la Hornbach. Pietruit pe balta.
- Momeli utilizate:
Nada: mamaliga cu vanilie, carpzoom+betaina, porumb fiert cu scortisoara. Momeala: porumb fiert si uscat, popup, rame, vermusi, patratica, boiles 4 feluri.

- Comentariu despre partida:
Durata 7.00-15.00, insorit, fara vant; am pescuit pe malul drept, singurul permis. Cam 10 pescari pe balta, locuri disponibile, mal amenajat, stuf taiat; balta frumoasa, cu salcii, etc.. Nu a tras, nu s-a prins. Numai niste rosioare si caras brichetar la rama. Desi un cetatean in vizita pe acolo, a zis ca a luat kg bune de platica si caras frumos, la rama, cu 1 sapt. in urma, la nimeni de pe balta nu a tras; cativa carasi luati de toti de pe balta. Balta fara agatatura. Am nadit la jumatatea baltii si aproape de malul celalalt, cu mamaliga si porumb fiert cu benzar mix sau prafuri din alea cu capsuni+betaina. Am lansat de multe ori chiar la 5-10 m de malul celalalt, mai ales porumb, la crap. Nu a pus gura. Pestele sare la mijlocul baltii si langa malul cu pescari. Ar fi peste in balta. Am avut pana la 15.00 monturile culisante, cu porumb, rama, viermusi, boiles puse pe substrat. Dupa discutia cu cetateanul, am pus 2 lansete cu montura plumb pe fund si acele la 20 cm pe fir, suspendat, ace mici de caras si am pus numai vermusi. In aceste conditii, a tras 1 singura data, a lipit bambina de lanseta. Nu a intepat, probabil asa trebuia sa am monturile de la inceput. Pe toata durata zilei, de cel putin 3 ori au dat drumul la apa din amonte, de facusera valuri, in conditiile in care pe balta erau pescari. Sfat pentru potentialii pescari: OCOLITI BALTA. Nu merita timpul si banii, pestele ori e navodit, ori i se da de mancare la greu iar la apa se umbla mereu. Nu se prinde nimic. Este a II oara in ultimii ani cand vin aici, chiar a III a (am fost si pe Saftica 1 acum 2 ani, dar acolo se mai lua ceva), dar nu mai vin niciodata. Sfat pentru administratorul baltii: e adevarat ca e o afacere, dar e bine sa dam si satisfactie pescarilor, mai ales ca a nu vin sa plece acasa cu 50Kg de peste, vin doar sa pescuiasca. In conditiile aratate, doar administratorul castiga, pescarii se aleg cu nimic. Intr-o balta cu peste, iar asta are ceva, in conditii cat de cat naturale de habitat, orice caras, rosioara, platica trebuie sa omoare rama, vermusul si mamaliga la undita macar. Doar la undita a tras, dar era rosioara si caras cel mult brichetar. Nu sunt pretentii la crapi ca pe Moara Vlasiei, dar daca ar trage toata ziua, pescarul ar fi fericit, v-ar promova balta la cunoscuti si pe net, si s-ar intoarce, nu ? Am auzit si am si fost 1 data pe Fundulea, o sa ma duc iar acolo, pentru ca mai bine iau somn pitic sau ce se ia acolo, si trage toata ziua, decat sa nu traga deloc aici. Remarcati tonul decent si dezamagirea. Un pescar care nu mai trece pe la dvs. Mult succes in afacere ;) !!

Informatii cu caracter statistic:

- Am folosit un nr. de 4 scule (lansete si undite)
- Regimul de pescuit impus: Se poate retine pestele, in limita cantitatii admise
- Cantitatea max. de peste ce poate fi retinuta: 5 kg
Autor: Pescarul Bucurestean Comentarii balti: 5.

Daca acest comentariu contine erori sau alte nereguli evidente, va rugam sa ne Semnalati o problema.


Nota: comentariile partidelor de pescuit reprezinta punctul de vedere strict personal al autorilor acestora. Administratia site-ului nu poate oferi garantii cu privire la corectitudinea si obiectivitatea informatiilor postate. Pentru o informare cat mai corecta, va recomandam sa cititi cat mai multe comentarii si sa vizionati galeria foto.

Nu uitati sa contribuiti si dvs. cu informatii despre partidele dvs. recente de pescuit!
Fir intins !
Revenire la rubrica [Unde pescuim]

Pentru eventuale modificari, vizitati pagina cu Actualizari
Vizitati galeria Foto
Trasee GPS, localizare harta: detalii
Adauga un comentariu despre balta: sau [Propune o balta noua]
Pentru mai multe detalii vezi [Proiectul Baltile noastre]

Publicitate


WWW.pescuitul.ro este marca inregistrata cu nr. 129008 (vezi marca). Copyright © 1999 - 2017 Gheorghe Ion - Toate drepturile rezervate
Site administrat de: Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.
Termeni si conditii de utilizare site. Confidentialitate Protectia cumparatorului


Serviciile site-ul nostru sunt oferite apeland la ajutorul Cookie-urilor. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre,
acceptati implicit si neconditionat modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe detalii