Home Locuri pescuit Partide ID:22807

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



CHIALA
loc. sarulesti gara, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person florin.ghi
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility10 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum acces foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
Virmusi, rame, porumb, mamaliga, ficat pui.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 07:00-18:00 (am fost dati afara). Partida de pescuit dureaza 12 ore in cazul in care veniti la ora 06:00 dim (nu mai devreme) pana la ora 18:00 (cand sunteti dati afara). Vvremea foarte buna, umbrare, masute, leagan. Balta a fost ocupata in proportie de 60-70%. Capturi 0. Nu am fost singurii, toata lumea se plangea ca nu se prinde nimic. NU mergeti pe aceasta balta. Timp pierdut degeaba, bani aruncati, gazda se poarta foarte urat. Pe niste batranei care prinsesera cativa carasei, i-a verificat la plecarea de pe balta cu toate ca probabil stiau ca nu se prinde nimic, ca absolut toata lumea se plangea ca nu trage pestele pe balta Chiala.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]