Home Locuri pescuit Partide ID:22534

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Baneasa
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti

  • Adaugat de: person cocolosh01
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility75 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
10 lei/iarna

label_outline
Drum de acces
la pasaj Baneasa cum vii de la Casa Scanteii, faci stanga, pana la facultatea Biotera; balta din stanga podului.

label_outline
Momeli folosite:
libelula, viermus.


label_outline
Comentariu despre partida
Acum cateva zile s-a deschis pescuitul pe Baneasa, apa este scazuta; deci sanse mari acum! Pana acum, langa pod s-a prins bine biban, strapazan, platica si cate un caras frumos, dar au scazut apa aproape complet in Grivita, pentru a putea scoate pestele cu halae, prostovoale... si am vazut cu ochii mei cum au trecut in Baneasa efectiv sute de kg de carasoi; era in oala clocoteala! Cu siguranta daca se mentine apa scazuta se va prinde bine! Si sa fim seriosi, la vremea asta cand nu poti intra nici la copca, nici dezghetat nu este, si daca iei 5-6 carasi frumosi la 10 lei, e bine zic eu! PS: patronul si paznicii sunt de nota 10, numai sa nu incercati, atrasi de numarul mare de fitofagi si romanesti, vreun fel de japca s-au ceva de genul deoarece este foarte posibil sa aveti probleme ! Fire zbuciumate tuturor !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]