Home Locuri pescuit Partide ID:2244

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Belin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person mirceas
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility580 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Baltile de la Belin nu ofera nici o satisfactie majora la pescuit, decat placerea de a iesi in natura. Drumul pana acolo e groaznic, dupa o ploaie nu e garantat ca mai poti iesi usor. La plopi aglomeratie mai tot timpul, vad ca mai nou se tin si concursuri pe acolo desi sincer nu stiu ce se poate prinde ca peste nu prea e. Paznicul mi-a zis ca in cealalta balta sunt doar cateva bucati crap de cca. 14 kg, ceva mai mult de 1-2 kg, restul maruntis si rapitor (am vazut un singur salau prins de 3 kg). Se mai sapa inca o balta, insa aceasta va fi crescatorie si nu se va deschide publicului. Problema mai mare este cea a agataturilor. Orice lanseu peste de 20 de metri se soldeaza cu agatare, lucru care impiedica cu desavarsire abordarea zonelor preferate de crap. Tinand cont ca balta este artificiala, aceste structuri care pun probleme nu aveau ce cauta acolo. La cateva recuperari te tot incurci in firele lasate de altii in balta... Taxa pe 2005: 250.000/300.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]