Home Locuri pescuit Partide ID:2216

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Butimanu
loc. Butimanu, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person otopeanu
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility337 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe 17 aprilie la Butimanu 4 sau 5, nu a fost nimeni in stare sa spuna
ce balta e.Am ales balta dupa cele citite pe acest site.Am cautat locul descris de cel ce capturase niste crapi.Era ocupat.La ora 6.30 cu greu am gasit loc de pescuit.Am dat vis a vis de o casa inconjurata de copaci inalti plini de ciori.In acel loc erau aproape de malul opus niste cocioace.Am dat la de toate si nu am prins decat regine si guvizi.In stanga si in dreapta mea s-a prins crap de la 0.5 la 6.5kg.Eu nu reuseam sa arunc la distanta acestora.
In concluzie exista crap mare dar trebuie sa stii locul. Taxa pe 2005: 150000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]