Home Locuri pescuit Partide ID:20854

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Podari
loc. Florica, jud. Calarasi

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility14 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei / 12 ore

label_outline
Drum de acces
Accptabil... drum de pamant batatorit. ATENTIE!!! la iesirea de pe DN, unde este indicatorul spre Balta Podari, este o diferenta de nivel destul de mare. Puteti avea probleme cu masinile joase. Incercati al doilea drum la dreapta dupa indicatorul spre balta.

label_outline
Momeli folosite:
rame, viermusi, porumb preparat.


label_outline
Comentariu despre partida
Impreuna cu un prieten am pescuit de la ora 7:30 pana la ora 16:00 pe un vant cum nu am mai vazut (a trebuit sa scoatem de doua ori din apa scaunele luate de vant, plus sepci zburate de pe cap, vergi miscate din suporti etc.). Valuri foarte mari. Pe balta era plin, asa ca ne-am asezat unde am gasit loc, undeva dupa jumatatea baltii. Am aruncat 5 lansete cu saculeti solubili si porumb pe fir de par la care nu am avut nicio miscare. In schimb am prins doi somni, unul de 3 kg si unul de 2.5 kg la undita. Partenerul de pescuit a scos in jur de 50 de carasi brichetari care pur si simplu te exaspereaza. Concluzia... o varga rezistenta, linie groasa, ac mare, rama groasa si aruncat la 3-4 m de mal (indicatie venita din partea paznicului). Voi reveni cu siguranta. Este o balta curata, cu cosuri de gunoi si 2 WC-uri.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Somn african/pitic: 6 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]