Home Locuri pescuit Partide ID:20659

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Lazar
loc. Alexandria/Poroschia, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person apolo81
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility64 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
bun si pe timp de ploaie, nu sunt indicatoare catre balta din drumul principal, daca nu ai fost niciodata e greu sa nimeresti locul, mai bine intrebati de balta lui SEBI. Conditii excelente:casuta cu pat,tv,cablu,toaleta si dus,terasa.

label_outline
Momeli folosite:
peleti de diferite arome,boilesuri,porumb,rame,viermusi.cantitatea de peste ce se retine 5 kg.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de dimineata pana la ora 18, vremea ideala pentru pescuit, un pic de vant razlet, am pescuit la standul nr 1, cu 5 lansete si am prins un ciortan de 1,3 kg. Am mai avut o singura trasatura in rest nimic notabil, nici pe langa mine cei care au fost de seara la 24 ore nu au prins nimic, balta are potential, are caras, crap, novac, somn. FIR INTINS.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]