Home Locuri pescuit Partide ID:20457

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Podari
loc. Florica, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person paulch
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility295 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12 ore; 100lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
drum bun pietruit pe prima portiune de intrare pe bala dupa care de pamant... daca ploua mult cam dificil de intrat sau iesit de pe balta.

label_outline
Momeli folosite:
viermusi si prumb dipuit.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit in data de 13.04.2012 intre orele 05-17 pe o vreme superba la intrarea pe balta (circa 100m de baraca paznicilor) balta nu foarte aglomerata. Am prind 6kg de caras brichetar in marea majoritate la undita... cativa mai rasariti la lanseta la viermusi dupa care vazand ca ma tacane aceeasi marime de caras la laseta am bagat boba de porumb dipuit (sandwis) sau coronita cu pop-up la care am reusit sa prind un ten de 3kg. Cei doi prieteni ai mei cu care am fost au prins si ei tot cam 6 kg de caras fiecare, la undita si la lanseta cate 2 teni fiecare unul mai mare de 4,5 kg ceilalti 3 de vreo 3kg.
In dreapta noastra erau 3 pescari, unul dintre ei prinzand 5 teni cam la aceeasi marime cu ai nostrii. E prima partida a mea pe acesta balta pe care voi reveni sa vad daca a fost vreun accident de am prins sau e balta buna... ca din comentariile baltii nu stii ce sa crezi... cel mai bine e sa vezi cu ochii tai.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 6 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]