Home Locuri pescuit Partide ID:19858

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Enisala
loc. Enisala, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person cotoiu
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1445 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
ca de obicei, prost.

label_outline
Momeli folosite:
principal porumb, la altceva toaca albitura.


label_outline
Comentariu despre partida
Am stat doua zile, de pescuit numai una ca a venit furtuna si cu lansete de carbon era delicat. Am pescuit in ferma, balta libera, ceva lume la sosea, insa nu stiu ce au facut, cu rabdare mananca romanescul daca stai de el. Culmea am prins ziua lucru care se intampla destul de rar aici, am cautat tenul dar nu a vrut, in rest cum stiti multa albitura, toaca orice pui in ace, probabil ca asta a fost motivul pentru care am avut si doua taieturi de toata frumusetea, doamna stiuca era prin zona si din cand in cand se repezea la monturi, la lingurita insa nimic. Ma rog, una peste alta, 10 kg crap, trei bucati, eu am fost multumit ca dupa comentariile din ultimul timp despre balta nu era prea roz, dar se confirma, balta are peste, a sarit frumos in seara cand am ajuns, insa este o balta grea, rabdare si tutun la greu, nadire si multa munca.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 10 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]