Home Locuri pescuit Partide ID:19164

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Solacolu
loc. Solacolu, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person cristi1923
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility316 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h/C&R

label_outline
Drum de acces
Doar 8 km drum de tara din A2.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb de tot felul si uscat si dipuit si din conserva, boilesuri de toate felurile, momeala vie.


label_outline
Comentariu despre partida
La ora 7 cand am ajuns, putine locuri libere. Am ales un stand din cele 2-3 ramase libere cu malul jos ca sa pescuiesc si la caras. A fost o zi slaba pentru toti cei care au fost prezenti pe balta. Spun asta pentru ca nu au fost capturi frecvente ca in zilele trecute. Eu nu am reusit sa prind decat 8 buc. crap sub 1 kg (pe care le-am eliberat conform regulament) si caras pentru intretinere activitate aprox. 7 kg. Din cate stiu pe aceasta balta nu se "umbla la apa" si nici nu se da de mancare inainte de weekend, dar de data asta nu a tras pestele mare. Totusi au fost si exceptii, o doamna a reusit sa captureze o salonta de 6 kg, chiar langa mine si ceva mai incolo un tip care am aflat ca facea parte dintr-o echipa nationala de pescuit la crap a reusit sa scoata un mustacios de 9 kg. Din cate am aflat de la personalul baltii, capturile notabile au fost rare in aceasta zi, dar se pare ca modificarile de temperatura si presiune atmosferica au fost de vina. Carasul nu a avut nicio treaba cu aceste variatii meteo si s-a prezentat cu succes la undita. Recomand solubilele cu capsune si nada cu acelasi miros. Din pacate, la mine a tras numai ciortanica sub 1 kg. Am incheiat partida in jurul orei 18, cand deja pe balta isi faceau prezenta cei care veneau sa-si petreaca o noapte frumoasa de pescuit in foisoarele frumos amenajate sau in cele doua casute superbe pe care le-am vizitat si eu. Se merita sa-ti petreci o noapte pe aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 6 kg
-Caras: 7 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]