Home Locuri pescuit Partide ID:18568

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Peris
loc. Peris, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person William
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility16 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
65 lei/12ore

label_outline
Drum de acces
Drumul forte bun. Se iese pe DN1 si dupa iesirea din Saftica se face la stanga, exista un indicator.

label_outline
Momeli folosite:
Boilis squid, boilis solubil home made, boilis cu miere, porumb in miere, viermusi si rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida a inceput undeva la ora 7.00; spre surprinderea mea balta era destul de populata inca de la aceea ora. Am pescuit de la standul 19 si 20 impreuna cu un prieten. Mustaciosul nu prea s-a aratat, cel putin la noi, am prins o oglinga de cred 800 de grame, foarte frumoasa, eliberata imediat (la viermusi). Pescari de langa noi au prins un crap de pete 5 kg estimez, pentru ca a fost eliberat. Singurii pesti agatati de noi in carlige au fost carasii destul de frumusei, dar nu pentru ei venisem; carasul a tras foarte bine la viermisori. Camaradul meu a scapt un ciortan la aprox 1.5kg chiar in mal. Vremea a fost bunicica, am avut si soare si vant (cam mult vant) si ploaie. Desi nu am prins mare lucru este o balta pe care o sa ma reintorc cat de curand cu placere datorita profesionalismului arat de D-ul Albastroiu si echipa lui. Foate amabili, cu bun simt, asa cum probabil ar trebui sa fie toti proprietarii de balti. De dimineata ni s-a inmanat regaulamentul baltii si ni s-au spus cateva chestii depre standul unde pescuiam; si anume ca sunt cateva agatatori si locatia lor. Balta foarte curata si foarte multa liniste, exact asa cum ar trebui sa fie. Nu sunt pescar cu state vechi dar imi place sa vad o astfel de organizare.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]