Home Locuri pescuit Partide ID:18295

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Buhaceni
loc. Botosani, jud. Botosani

  • Adaugat de: person BORIS72
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility29 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei&24 h

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces este excelent, pe orice vreme, astfel incat poti sa iti permiti sa mergi si cu Mertzanul la pescuit, fara riscul de a ramane impotmolit sau de ati distruge masina.

label_outline
Momeli folosite:
Rama de gunoi primavara e sfanta, dar si in cursul anului. De asemenea, pufuletele galben si bobul de porumb, vara si toamna.


label_outline
Comentariu despre partida
Iazul Buhaceni este unul dintre putinele locuri de pescuit care imi creeaza o placere desavarsita, fiind foarte curat, situat in marginea unui sat frumos, tipic moldovenesc, inconjurat de verdeata. Se poate sta si pe timpul noptii, linistit, fara a fi deranjat de nimeni, nefiind nici aglomerat. Rezultate bune am avut si la undita si la lanseta, crapul si carasul neintarziind sa apara. Pentru cei care pescuiesc si la rapitor, pot cauta salaul dar si somnul, avand in vedere ca iazul a ajuns celebru pentru capturile de somn, dar si de crap. Se poate campa cu cortul dar exista si o cabanuta cu 2 paturi, administratorul iazului fiind un tip tanar si foarte amabil. Merita vizitat !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 3 kg
-Salau: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]