Home Locuri pescuit Partide ID:16579

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Milotina
loc. Gurbanesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person sylviu_b
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility355 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
150lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
porumb cu diferite arome.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost cu un coleg in data de 28 pina pe 29 dupa amiaza. Primul peste, un crap romanesc de 2kg l-am luat la ora 12.10, al doilea peste un ten de 8 kg la 03.45, altul la 04.35 un ten de 2.5 kg si ultimul la ora 10.00 un crap romanesc de 1,5kg, O partida super, paznici sunt foarte de treaba (Viorel si nea Ion). A fost lume putina 5-6 masini, cred ca lumea nu prea merge pe aceasta balta, din cauza ca nu stiu de ea sau o fi din cauza drumului care din Sarulesti pina in Gurmanesti este foarte prost. Un amic a fost in data din 26 pina pe 27 si a luat un crap romanesc de 10-12kg, un exemplar foarte frumos. Fir intins iubitorrilor de crap.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 13 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 8 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]