Home Locuri pescuit Partide ID:1336

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Tibrinu
loc. Mircea Voda, jud. Constanta

  • Adaugat de: person bdumi
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility470 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Salut! Am fost pe aceasta balta in data de 03.07.2004. Vreau sa va informez ca la Tibrinu se poate ajunge si altfel. Daca esti in Cernavoda mergi pe drumul spre Harsova circa 3 km pana cand ajungi la "apa calda" (un canal prin care se varsa apa calda de la centrala nucleara in Dunare), faci dreapta (in stanga la circa 1 km e Dunarea) si intri pe un drum de tara, daca tii drumul inainte, dupa 5 km ajungi la balta. De evitat acest drum pe timp ploios, pe mine m-a prins ploaia pe balta. Am pescuit la viermusi, patratica, pufuleti si bile de ou cu faina de grau. Am prins in 5 ore circa 4 kg de caras cat palma, la mal. La lanseta nimic mare, desi pestele mare sarea dar... Ciortanul sub 1 kg se elibereaza, cum am si facut. Voi mai incerca in August-Septembrie poate-poate... Fir intins! Taxa pe 2004: 200.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]