Home Locuri pescuit Partide ID:12658

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Sarulesti
loc. Sarulesti, jud. Calarasi

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility30 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
drum bun pana la bariera dupa aceea D-zeu cu mila daca ploua.

label_outline
Momeli folosite:
nada la greu de diverse tipuri, porumb conserva, rame, viermi, boiles, pufuleti, cam de toate.


label_outline
Comentariu despre partida
Lumea nu intelege ca Raduta Lake si capatul baltii de langa baraj nu sint unul si acelasi lucru, balta se recomanda doar celor care-si permit bani grei, sute/mii de euro pentru o partida de cateva zile, momesti in stil industrial si atragi cateva exemplare notabile.
Capatul baltii care este pentru restul lumii a fost navodita la greu in toamna, peste a ajuns prin magazine, in garla a ramas doar platica care a trecut prin ochiurile navoadelor. Sambata a fost foarte multa lume care nu a prins nimic oricum. Duminica dimineata la 02.00 eram la bariera de frica aglomeratiei. Nu a fost chiar asa multa lume, rezultatele la fel ca sambata, am facut exceptie si am nimerit un ciortan obosit de 2 KG la pufuleti roz usturoi.
Este de-a dreptul ... sa anunti ca sambata 04.04.2009 deschizi o balta care stii ca e goala la 120ron, pret enorm pentru platica de 50grame. Urat sa simti pe pielea ta ce face criza si foamea din oameni. Dl Paco i-a fost rusine sa puna piciorul pe balta sa dea ochii cu oamenii care au platit sa exerseze aruncari si sa hraneasca platica cu nade scumpe.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]