Home Locuri pescuit Partide ID:12125

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Bitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility915 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/12h

label_outline
Drum de acces
bun.

label_outline
Momeli folosite:
porumb de toate felurile, pufuleti.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la 6 dim., pe balta erau cam 180 pescari din cat am putut eu sa numar, pe ambele maluri, am gasit cu greu 2 locuri chiar linga ultimul stalp de beton. Pe la 11 am prins un ciortan la 1.8 kg si asta a fost cam toata partida in afara de faptul ca pe la 11 jum. au venit niste chinezi 6 la nr care au crezut ca au loc in 5 m (distanta dintre mine si vecinul meu) bineinteles ca au aruncat peste toata lumea si au icurcat tot ce se putea dar am ras cu gura la urechi cand unul dintre ei a cazut in apa !!! La plecare am fost cu bonul dat de paznic si am primit diferenta pina la 10 kg, am primit si bucati pe la 3 kg cteno!!! Cred ca este o idee buna cu cele 10 kg la plecare !!! Numai bine si fire zbuciumate !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 10 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]