Home Locuri pescuit Partide ID:11224

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Tibrinu
loc. Mircea Voda, jud. Constanta

  • Adaugat de: person parpalem
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility50 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
90lei/24h

label_outline
Drum de acces
Pana la Cernavoda se merge pe autostrada, se intra in oras, iar dupa ce se iese din localitate se face la stanga si se mai merge cca 500 m dupa care se face dreapta pe un drum de tara. Pe acest drum se merge cca 6- 7 km. De mentionat ca drumul este foarte prost, iar daca ploua se iese foarte greu.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit boabe de porumb, care in prealabil au fost tinute in miere, in anason si in esenta de vanilie, dar si boillesuri reteta proprie.


label_outline
Comentariu despre partida
Dupa aproape 19 ore de pescuit, cantitatea prinsa a fost un crap de 6.200kg si 4 carasi (cam la 3..400g buc). Noaptea am avut o singura trasatura, in rest cam la atat s-a rezumat partida de pescuit. Tinand cont de distanta care este pana la balta, de drumul foarte prost pe care il parcurgi de la Cernavoda pana la Tibrinu, din punctul meu de vedere nu se merita.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 6 kg
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in




Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]