Logo Pescuit pescar fish fishing crap  rapitor
Contul meu Forum Chat Retea
Vizitatori online: 90
24-03-2018
Proiectul baltile noastre > Adauga un comentariu despre Ruganesti

Pentru eventuale modificari, vizitati pagina cu Actualizari

Trimite link-ul unui prieten

Comentarii despre Ruganesti

Pag: 1
Data postarii: 31-12-2010.
- Data partidei de pescuit: 01-12-2010
- Taxa pescuit: 15 lei/12 ore
- Nade si momeli folosite:
larve, viermi, rime.
- Capturi (total kg/specie):
Biban: 5 kg;

Alte informatii utile:

- Am pescuit cu 2 scule (lansete si undite)
- Nu se pescuieste noaptea
- Se poate pescui in regim: C&R - prinde si elibereaza

Drumul de acces, impresii, recomandari:
foarte bun pe oriunde.

Descrierea partidei:
O vreme de nu lasai nici ciinii pe afara, balta este extraordinara, arata superb, are potential, a fost repopulata in octombrie cu crap mare si cred ca in primavara o sa fie super la pescuit. Pe vremea aia nu am luat decit citiva bibani dar nu ma asteptam nici la aia. Se zice ca merge bine stiuca acuma. Merita incercat.
Comentariu postat de: Castillio Deaudeau Comentarii balti: 17.
A

Data postarii: 05-06-2006.
Am fost sambata, 2 iunie pe balta de la Ruganesti. Cu toate ca o fost pescari putini, nea Istvan nu s-o putut abtine sa umble la robinetu baltii. In 5 ore, apa o scazut cu vreo 10 cm (am pus 2 semne cum am ajuns) pe o vreme racoroasa. Prin urmare, pe balta s-o prins vreo 3 carasi ca palma, toti pescarii la un loc, pe o vreme ideala de pescuit. Taxa o fost in 2006 modificata de la 20 la 30 lei, iar pentru insotitorii care nu pescuiesc ci doar privesc (fenome paranormale) cum scade apa se taxeaza 3 lei. Taxa pe 2006: 30 lei/zi.
Comentariu postat de: Pop Cristian
A
Data postarii: 21-08-2005.
Am fost in august de 3 ori pe lacul de la Ruganesti, si pot sa spun ca in afara de modul in care este administrat,(asupra acestui aspect am insistat in comentariile trecute) balta nu prea are ce oferi. Pestele a devenit o raritate, iar racii au preluat definitiv controlul (am ajuns sa prind rac si la bob de porumb in lapte). Am momit de fiecare data si am dus firele din barca, iar rezultatul a fost cativa carasi (300-400 g). Momeala folosita a fost in special porumbul in lapte, dar si boiles. Taxa e de 200.000 lei + 30.000 pentru insotitor. Taxa pe 2005: 20 RON lei/zi.
Comentariu postat de: Pop Cristian
A
Data postarii: 30-03-2005.
Am fost sambata, 26.03.2005, pe balta de la Ruganesti. La capitolul intretinere administratorul merita nota maxima. Cum am mai spus si in alt comentariu, sunt cosuri de gunoi, WC-uri, copaci plantati pe margine pt. niste umbra vara. In schimb, la capitolul capturi lucrurile nu mai stau la fel de bine. Am avut 2 trasaturi anemice de dimineata (probabil ceva foarte mic), in rest toata ziua nimic. Am momit si din barca, porumb cu diferite arome, viermisori, mamaliga etc. Nea Istvan, patronu, promite sa aduca crap si amur de 100 mil. lei in primavara. Dar din cate am auzit eu, de cativa ani tot promite. De subliniat si drumurile dezastroase din secuime. Taxa se pare ca va fi modificata cat de curind la 200.000 lei. Si vor fi si ceva restrictii la pastrarea capturilor. Taxa pe 2005: 150.000 lei/zi.
Comentariu postat de: Pop Cristian
A
Data postarii: 30-08-2004.
Am fost in 27 august cu un prieten la Ruganesti. De la inceput ramai placut surprins de curatenie. Nici o hartie sau pet pe jos, cosurile de gunoi fiind in apropiere. Peisajul e deosebit. Pe deasupra gasesti si locuri cu umbra si wc-uri. Balta are caras frumos, si crapul nu s-o lasat nici el asteptat prea mult (cei drept, momit cu barca in mijloc), prietenul meu scapand 2 buc, balta avind pe fund trunchiuri de copaci. Am pescuit numai la bob de porumb. Pentru pescarii din apropiere eu zic ca e cea mai buna alegere. Nota maxima pentru administrator. Din Sighisoara sint 27 km. Fir intins. Taxa pe 2004: 150.000 lei/zi.
Comentariu postat de: Pop Cristian
A

Pag: 1
Nota: comentariile partidelor de pescuit reprezinta punctul de vedere strict personal al autorilor acestora. Administratia site-ului a verificat in prealabil respectarea regulamentului de postare insa nu poate oferi garantii cu privire la corectitudinea si obiectivitatea informatiilor postate. Pentru a diminua riscul unor posibile dezinformari, va recomandam sa cititi cat mai multe comentarii si sa vizionati galeria foto despre locatia vizata.
Fir intins !

Pentru eventuale modificari, vizitati pagina cu Actualizari

Proiectul baltile noastre > Adauga un comentariu despre Ruganesti

Publicitate


WWW.pescuitul.ro este marca inregistrata cu nr. 129008 (vezi marca). Copyright © 1999 - 2017 Gheorghe Ion - Toate drepturile rezervate
Site administrat de: Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.
Termeni si conditii de utilizare site. Confidentialitate Protectia cumparatorului


Serviciile site-ul nostru sunt oferite apeland la ajutorul Cookie-urilor. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre,
acceptati implicit si neconditionat modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe detalii