Logo Pescuit pescar fish fishing crap  rapitor
Contul meu Forum Chat Retea
Vizitatori online: 87
20-03-2018


Concurs de pescuit virtual, cu premii !

Sponsor oficial 2015 al concursului: Balta Belciugatele Livada 4


Rezultatul primei etape a concursului pe anul 2015!
Castigatorul primei etape a jocului nostru a fost desemnat in persoana dl. Ionescu Gabriel, user Gabursu. Castigatorul va primi ca premiu o partida gratuita de pescuit de 12 h, pentru doua persoane, pe balta Belciugatele Livada 4!

Nota: Etapa a doua a concursului va lua startul in curand!


Regulament concurs

La acest concurs de pescuit virtual se poate inscrie orice membru al site-ului pescuitul.ro, singura conditie obligatorie fiind aceea de a se loga in aplicatie (joc) folosind user-ul utilizat pe site-ul pescuitul.ro. Participarea se poate face doar printr-un singur cont (un singur user). Participantii care folosesc un user invalid, blocat sau care nu exista in baza noastra de date, nu vor fi validati in cazul in care vor iesi castigatori. Nu se percepe taxa de participare, pot participa prietenii si alti membri ai familiei !

Castigatorii care nu pot beneficia de premiu din motive obiective (exemplu: partide de pescuit oferite in alte zone decat cea de domiciliu sau invecinate), pot transfera premiul altor pescari care au statutul de membru al site-ului pescuitul.ro inainte de data cand se valideaza castigatorul. In masura in care apar si oferte de sponsorizare, la cerere se vor oferi in schimb produse si echipamente de pescuit in valoarea echivalenta taxei de pescuit.

Atentie: la validarea unui castigator se ia in considerare punctajul maxim obtinut intr-o sesiune de lucru, celelalte punctaje, obtinute prin celelalte sesiuni de lucru, fiind ignorate. Clasamentul este afisat in cadrul aplicatiei (jocului), fiind inregistrate cele mai bune 50 de rezultate ale concurentilor. Castigatorul unei editii nu poate participa la alte editii ale jocului in acelasi an.

Exceptand perioada de inceput de an (pana la 31.03.2015), se acorda lunar cate un premiu constand intr-o partida de pescuit.

Firmele de profil sau baltile interesate sa sponzorizeze acest concurs sunt rugate sa ne trimita oferta de sponzorizare prin email .
Numele sponsorilor vor aparea in toate paginile dedicate acestui concurs.

Doua cuvinte despre joc!
- Play Game - Incepe jocul; in ecranul ce urmeaza se va completa obligatoriu user-ul dvs. creat pe site-ul nostru;
- High scores - Clasamentul participantilor (cele mai bune 50 de rezultate);
Cu sageata stanga/ dreapta se alege directia dorita. Cu sageata inainte se stabileste distanta de aruncare (vezi indicatorul de deasupra ecranului) si se declanseaza lansarea. Recuperati cu sageata inapoi. Atentie la indicatorul Drag pressure, care indica tensiunea din fir, depasirea valorii maxime conduce la ruperea firului. Zona cu stanci agata firul si il rupe. Nu lasati pestele sa intre sub barca. Aveti 4 monturi, nu faceti risipa !

Fir intins !


Publicitate


WWW.pescuitul.ro este marca inregistrata cu nr. 129008 (vezi marca). Copyright © 1999 - 2017 Gheorghe Ion - Toate drepturile rezervate
Site administrat de: Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.
Termeni si conditii de utilizare site. Confidentialitate Protectia cumparatorului


Serviciile site-ul nostru sunt oferite apeland la ajutorul Cookie-urilor. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre,
acceptati implicit si neconditionat modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe detalii