Logo Pescuit pescar fish fishing crap  rapitor
Contul meu Forum Chat Retea
Vizitatori online: 83
20-03-2018
Fishing fish crap pescuit sportiv pescari peste rapitor

Bun venit in minunata lume a pescuitului !


Aparut in toamna anului 1999, primului site dedicat pescuitului sportiv din Romania isi propune promovarea principiilor pescuitului sportiv din tara noastra urmarindu-se totodata ca acesta sa fie un minighid pentru incepatori, un mijloc de informare eficient cat si un loc de intalnire al celor legati de lumea pescuitului sportiv din tara noastra.

Site-ul de fata vine sa completeze o mai veche actiune de inchegare a unei comunitati a pescarilor sportivi prin intermediul unei liste de discutii prin email.

In cuprinsul site-ului pot fi regasite descrieri ale unor tehnici si echipamente de pescuit, sfaturi despre cum trebuie sa ne alegem uneltele de pescuit, nada si momeala cea mai eficienta pentru fiecare specie de peste, in functie de sezon.

Concursurile lansate de noi impreuna cu diferiti sponsori vin in intimpinarea dorintei pescarilor de a participa la competitii deschise, corecte. Urmariti permanent rubricile noastre de concursuri si nu ezitati sa participati, avand posibilitatea de a castiga numeroase si atractive premii oferite de sponsorii nostri.

O tema permanenta va fi cea legata de locurile de pescuit frecventate mai des de pescarii sportivi, cu descrierea detaliata a acestora (amplasare, particularitati, taxe, mijloace de transport, specii de pesti frecvent intilnite). Pentru prima data in Romania site-ul a avut initiativa lansarii on-line a unei aplicatii informatice interactive de prezentare a baltilor impreuna cu voturile/aprecierile pescarilor la adresa acestora. Notele si in final Top20 - topul celor mai apreciate balti va vor indruma cu obiectivitate spre locul dvs. norocos de pescuit.

Rubricile de anunturi s-au bucurat de un mare interes din partea pescarilor datorita popularitatii site-ului, a eficientei anunturilor si nu in ultimul rand a gratuitatii. Nu am uitat nici firmele din bransa care au la dispozitie acum o utila rubrica de cereri oferte de joburi sau chiar de afaceri.

Iar pentru a creste eficienta site-ului, contul personal permite oricarui membru sa-si gestioneze propriile anunturi sau informatii postate pe site.

Continutul site-ului va fi permanent dezvoltat si imbunatatit fiind introduse zilnic / saptamanal noi articole care vor acoperi treptat cele mai importante probleme specifice pescuitului sportiv. Dorim ca intr-un viitor apropiat sa regasiti aici informatii sigure si complete despre pescuit, toate acestea venind in intimpinarea nevoii de informare a oricarui pescar sportiv.

Nu in ultimul rand problema ecologica va fi in atentia noastra. Tineri sau "experimentati", pescarii sportivi trebuie sa vada in pesti niste "parteneri", carora trebuie sa le purtam cu totii admiratia si respectul cuvenit si sa le ocrotim mediul de viata.

Va multumim pentru vizita si va uram fir intins.


Nota de copyright

Este interzisa preluarea si publicarea informatiilor cuprinse in site-ul www.pescuitul.ro precum si a celor din grupul https://www.facebook.com/groups/pescuitul.ro/ fara acordul prealabil, in scris, al redactiei site-ului si al autorilor de drept. Incalcarea acestui termen reprezinta o violare a Legii Dreptului de Autor din Romania si a altor norme internationale echivalente.

Potrivit art. 206 CP, responsabilitatea juridica pentru materialele si informatiile publicate in grupul https://www.facebook.com/groups/pescuitul.ro/ sau in site-ul www.pescuitul.ro apartine in exclusivitate autorului, realizatorii acestui site declinandu-si orice responsabilitate in acest sens (indiferent de natura daunelor generate de publicarea sau utilizarea informatiilor publicate).

Redactia site-ului isi rezerva dreptul de republicare (in alte site-uri, presa, radio, TV) a materialelor publicate in site-ul www.pescuitul.ro respectiv in grupul https://www.facebook.com/groups/pescuitul.ro/ fara a fi necesar acordul explicit al autorului semnatar. Toate materialele publicate in site/grup vor putea fi republicate in alte publicatii numai sub semnatura autorului de drept.

Se considera ca toti autorii materialelor publicate in site/lista au fost de acord cu termenii de mai sus.

Site administrat de:
Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009

 


Publicitate


WWW.pescuitul.ro este marca inregistrata cu nr. 129008 (vezi marca). Copyright © 1999 - 2017 Gheorghe Ion - Toate drepturile rezervate
Site administrat de: Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.
Termeni si conditii de utilizare site. Confidentialitate Protectia cumparatorului


Serviciile site-ul nostru sunt oferite apeland la ajutorul Cookie-urilor. Prin continuarea utilizarii serviciilor noastre,
acceptati implicit si neconditionat modul in care utilizam cookie-urile. Aflati mai multe detalii