Home Locuri pescuit Valea Cojesti

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoValea Cojesti

  • Adaugat de: personpenar
  • scheduleacum 8 ani
  • comment5 review-uri
  • visibility11886 vizite
  • thumb_up 15 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Cojesti, jud. Calarasi
Balta Valea Cojesti este o balta nou deshisa cu o suprafata de 3ha, populata cu crap si caras autohton, este situata in dreapta baltii mari Cojesti [in dreapta digului cu calugar]. Pe balta se poate ajunge din soseaua satului Cojesti pe langa ferma, se poate ajunge cu maxi taxi de la Cora Pantelimon pana in satul Cojesti (statia este la 100 m de balta), drumul de acces este bun pana la balta. Va asteptam sa veniti cu toata increderea si fir intins. Specii: crap si caras. Momeli: mamaliga si porumb. Administratia baltii: Gigi 0767667768/ 0761657735/ 0732148949. Alte informatii utile: este situata la 22km de Bucuresti.

Taxa: 30 lei/12h pana la 1 martie 2013

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
60lei/12h; 80lei/24h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 5 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]