Home Locuri pescuit Vadu Rosu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoVadu Rosu

  • Adaugat de: personbuta
  • scheduleacum 20 ani
  • comment43 review-uri
  • visibility40693 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Vadu Rosu, jud. Brasov
Se afla la aproximativ 30Km de Brasov spre Tg.Mures, intre localitatile Rotbav si Maierus.Ca reper, pe partea dreapta a drumului in sensul mentionat se afla un restaurant cu posibilitate de cazare apartinind firmei care administreaza baltile si anume Doripesco.In spatele acestuia se afla o parcare pentru cei care vin la pescuit (nu este permis accesul pe lac cu masina), iar distanta de la parcare la lac este de 100m. Cantitatea de peste maxim admisa este de 5 Kg, nu se solicita permisul de pescuit. Specii de peste existente :crap, caras si ceva rapitor (stiuca si salau).

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
35 lei/12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 43 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]