Home Locuri pescuit Slobozia-Ramadan

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoSlobozia-Ramadan

  • Adaugat de: personpopa_s
  • scheduleacum 13 ani
  • comment4 review-uri
  • visibility15159 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Slobozia-Giurgiu, jud. Giurgiu
La patru km de Giurgiu, pe soseaua spre Zimnicea, se intra pe un drum de acces pietruit din sosea in dreptul unui indicator PESCARIE. Drumul este foarte bun. Transportul in comun nu este punctul forte al zonei dar pana la Giurgiu se ajunge usor iar un taxi pana in ferma este 10 lei. Specii: Cele doua bazine deschise pescuitului sunt populate cu ciprinide autohtone si asiatice, somn, salau si stiuca. Anul trecut nu au fost deschise pentru pescuit. Momeli: Administratia baltii: 0246 242243. SC MARIO PISCICOLA SRL. Alte informatii utile: nu se planteaza din barca. Bazinele sunt destul de aglomerate. Se pot instala corturi, exista apa curenta, accesul este facil in orice conditii meteo. Se pot utiliza max. 5 scule de pescuit.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 4 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]