Home Locuri pescuit Mures-Baraj

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMures-Baraj

  • Adaugat de: personvladinho95
  • scheduleacum 15 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility5249 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Mintia, jud. Hunedoara
Se merge pe drumul spre Branisca si pe acolo se si intra pe malul Muresului. Drum bun dar dupa ce intri pe drumul care duce la locul pe unde se intra la Mures, cam greu. Specii: Crap (mai rar), peste mare si mult din speciile-caras, scobar, biban, clean, salau, avat, somn, mreana, morunas. Cateodata mai intra si stiuca mare, s-a prins si cega, platica nu prea e deloc dar mai se prinde batca. Momeli: Pestisor viu sau coada de peste pentru rapitor, rame negre pentru peste pasnic dar numai la pescuit la adancime si probabil mamaliga, si desigur viermusi pentru scobar, mreana, clean, morunas la pescuit la pluta.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]