Home Locuri pescuit gura calmatuiului

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videogura calmatuiului

  • Adaugat de: persontavysoft
  • scheduleacum 15 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility8641 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. stancuta +12km, jud. Braila
Cum se merge de la Viziru spre Giurgeni la centrala de irigatii, se face la stanga cum vii dinspre Viziru sau dreapta dinspre Giurgeni; se merge pe dig circa 12 km pana la un drum de pamant, o tii pe malul Dunarii pana la revarsarea raului Calmataiu in Dunare... beton... e intinsoare circa 70-100m liniari apoi cazi in pragul senalului si adio monturi. Specii: stiuca mare, strapazan, avat, somn primavara si vara, crap si caras mai putin. Momeli: bucatica, vermusi si rama, broscuta, coropisnita si pestisor viu (mic). Administratia baltii: cand ajungeti acolo intrebati de d-nul Viorel, o sa va ajute sa fiti multumiti. Important: permisul vizat. Alte informatii utile: e loc de kemping cu cortul, nu dati de baut prea mult la localnici si-o cam iau in cap, atentie la scule pe timpul noptii, mai vin pescari pirati si te mai lasa fara cate-o scula. In rest, fir intins.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]